سفارش تبلیغ
صبا ویژن

واردات قطعات لوازم خانگی

لوازم خانگی یکی از پرمصرف­ترین محصولات بازار هستند. اهمیت این محصولات در بهبود رفاه زندگی مردم تا حدی است که برای مثال هیچکس نمی­تواند حتی یک روز بدون یخچال زندگی کند. واردات قطعات لوازم خانگی از این جهت اهمیت دارد که حجم استفاده از لوازم خانگی در ایران بسیار بالا بوده و تمام قطعات مورد نیاز این محصولات، در داخل کشور تولید نمی­شوند.

از این جهت، اگر بتوانید نکات مهم واردات لوازم خانگی را شناسایی و آن را اجرایی کنید، قطعاً سود قابل توجهی به دست خواهید آورد. ما در شرکت واردات و ترخیص کالا آریاناجم قصد داریم تا در نوشتار پیش رو به بررسی نحوه واردات قطعات لوازم خانگی و معرفی این تجارت بپردازیم.

واردات کدام قطعات مناسب­تر است؟

گزینش قطعات مناسب واردات، به گونه­ای که سود مناسبی داشته باشد، به چند عامل وابسته است:

  • بازار داخل و نیاز به آن قطعه
  • کیفیت قطعه وارداتی
  • سختی ترخیص آن قطعه از گمرک و هزینه­های آن

میانگین عمر لوازم خانگی

باید گفت که میانگین عمر مفید وسایل برقی، به شرح ذیل می­باشد:

  • یخچال: 10 تا 15 سال
  • جاروبرقی: 8 تا 10 سال
  • ماشین ظرفشویی: 10 تا 13 سال
  • ماشین لباسشویی: 10 تا 13 سال

در تجارت واردات لوازم خانگی، کسب آگاهی از این موضوع به شما کمک می­کند که بدانید هر کدام از لوازم خانگی، بعد از مدتی به تعمیر و تعویض قطعات نیاز دارند. هنگامی که عمر کامل یک وسیله برقی 10 سال باشد، این بدین معناست که بعد از گذشت 2 تا 3 سال از استفاده، نیاز آن به تعمیر و تعویض قطعات شروع می­شود.

تعرفه واردات قطعات لوازم خانگی

شرح تعرفه گمرکی واردات و ترخیص کالا تمام قطعات لوازم خانگی از توان این مقاله خارج است؛ ولی برای شما تعدادی از آنها را در اینجا لیست کرده­ایم:

تیوب­های نمایشگر گرافیک: 85404000

ماشین­آلات و وسایل برقی مثل ضبط صوت و تلویزیون و قطعات آنها: 85

ماشین­های لباسشویی و ظرفشویی و قطعات آنها: 8450

لامپ­ها و لوله­های دوربین تلویزیون: 85402000

انواع در یخچال: 84189920

یخچال فریزها: 8418

انواع کابینت یخچال: 84189930

ممنوعیت واردات قطعات لوازم خانگی

در حال حاضر ممنوعیت­های زیادی برای واردات لوازم خانگی وضع شده که طبعاً واردات قطعات لوازم خانگی را هم تحت تأثیر خود قرار می­دهد. این مقوله به معنای ممنوعیت یا عدم نیاز به واردات قطعات لوازم خانگی نیست و شرکت واردات و ترخیص کالا آریاناجم قادر است تا در صورت تمایل شما به سرمایه­گذاری در این زمینه، نسبت به واردات قطعات لوازم خانگی اقدام کند.

ترخیص قطعات لوازم خانگی

ترخیص کالای وارداتی همیشه بحثی مهم، و گاهی دشوار بوده است. بهترین راهکار جهت ترخیص قطعات لوازم خانگی، کمک گرفتن از شرکت­های فعال در زمینه ترخیص کالا، مانند شرکت واردات آریاناجم است. علت آن هم وضع مقررات مختلفی در زمینه حمایت از تولید داخلی است که واردات قطعات لوازم خانگی و ترخیص آنها را به امری نسبتاً دشوار تبدیل کرده است.

در قوانین جدید، واردات لوازم خانگی و ترخیص آنها، از اولویت 10 برخوردارند که به معنی واردات با ارز متقاضی و سود گمرکی دو برابر است. این امر باعث افزایش هزینه­های ترخیص کالا خواهد شد. در این شرایط، بهترین راهکار برای شما این است که ترخیص این قطعات را به شرکت واردات و ترخیص کالا آریاناجم بسپارید تا با کمترین هزینه و سریع­ترین روش ممکن، این کار را به انجام رساند.

مراحل ترخیص قطعات لوازم خانگی چگونه است؟

  • ثبت اظهارنامه گمرکی در سامانه (EPL)
  • احراز هویت و تعیین مسیر گمرکی
  • کنترل کالا
  • بررسی تعرفه
  • صندوق، پرداخت هزینه و صدور سند ترخیص
  • انبارگیری و اجازه بارگیری
  • ترخیص کالا از گمرک

سخن پایانی

در این مقاله درباره واردات لوازم خانگی و ترخیص آنها از گمرک صحبت کردیم و به بیان نکات خاصی پیرامون آن پرداختیم. امروزه قطعات لوازم خانگی به طور وسیعی در کشور تولید شده و واردات آنها را به امری دشوار تبدیل کرده است؛ اما همچنان بازار به این قطعات نیاز دارد و در صورت واردات لوازم خانگی باکیفیت و ترخیص ساده از گمرک، می­توان به سود قابل توجهی رسید. چنانچه سؤالی در این باره داشتید، می­توانید با تیم مشاوره شرکت واردات آریاناجم مطرح بفرمایید. همچنین شما عزیزان میتوانید جهت دریافت آخرین اخبار و اطلاعیه های گمرکی، پیج اینستاگرام آریاناجم را دنبال نمایید.