آشنایی با انواع کانتینر از نظر کاربرد و ابعاد
کانتینر ها بعنوان یکی از کارآمد ترین ابزار های حمل و نقل بین المللی هستند. این تجهیزات حمل و نقل بعنوان اصلی ترین زیر ساخت برای حمل کالا شناخته میشوند. در این مقاله قصد داریم به معرفی انواع کانتینر بپردازیم و ببینیم که چه تفاوت هایی میان آنها وجود دارد. پس تا انتهای این مقاله با شرکت ترخیص کالا آریاناجم همراه باشید.
انواع کانتینر
همانطور که گفتیم کانتینر ها بعنوان یکی از اصلی ترین زیر ساخت های حمل کالا در نظر گرفته میشوند. در حمل و نقل دریایی استفاده از کانتینر ضروری بوده و میتوان آنرا تضمین سلامت و بدون مشکل جابجا کردن محموله دانست.
انواع کانتینر ها بسته به نوع استفاده خود مزایای متفاوتی دارند. سهولت در جابجایی کالا، فضا سازی منظم و منسجم، حمل ترکیبی بار ها، مراقب از محموله و امنیت بیشتر از جمله مزایای استفاده از کانتینر ها میباشد. اما کانتینر ها دارای انواع مختلفی هستند که بسته به نوع محموله از آنها استفاده میشود. اما تفاوت این مدل ها در چیست؟
کانتینر عمومی
یکی از رایج ترین انواع کانتینر ها، کانتینر های عمومی هستند. این کانتینر دارای ابعاد 10 فوت، 20 و 40 فوتی است. از این کانتینر ها برای بارگیری و جابجایی محموله های معمولی و خشک استفاده میشود. ساختار کلی کانتینر شامل سقف، دیوار های جانبی و همینطور کف سخت میباشد. استفاده از متریال با کیفیت سبب میشود که دوام این نوع کانتینر بالا بوده و از استحکام بالایی برخوردار باشد.
کانتینر تاشو
یکی از انواع کانتینر ها، مدل تاشو میباشد که برای ذخیره سازی کالاهای ساده مورد استفاده قرار میگیرند. مزیت این نوع کانتینر این است که در صورت نیاز میتوان دیواره های آنرا جمع کرد تا کالای بزرگتری را در آن قرار داد. جهت دریافت مشاوره برای انتخاب کانتینر و همینطور صادرات کالا با مشاورین شرکت ترخیص کالا آریاناجم در ارتباط باشید.
کانتینر رو باز
اگر نیاز باشد که برای جابجایی کالاهای بزرگ مانند ماشین آلات و قطعات صنعتی از کانتینر استفاده شود، کانتینتر رو باز بهترین انتخاب است. این نوع کانتینر تنها دارای کفی بوده و جهت های دیگر کاملا باز هستند. به همین دلیل میتوان برای جابجا کردن ماشین آلات و قطعات بزرگ از آن استفاده کرد.
بدنه کانتینر رو باز از جنس فلزی مستحکم تشکیل شده و دارای حلقههای متصل به ریلهای جانبی بالا و پایین و ستونهای گوشه محفظه یا کانتینر است. این ساختارها نقش مهارکننده بار را ایفا کرده و در حین جابهجایی محموله، آن را محکم و ایمن نگه میدارند.
کانتینر دو در
یکی دیگر از انواع کانتینر که قصد داریم به شما مخاطبان شرکت ترخیص کالا آریاناجم معرفی کنیم، کانتینر دو در است. این نوع دارای دو در در ابتدا و انتها برای تخلیه و بارگیری هستند. مزیت بزرگ این کانتینر این است که فرآیند تخلیه و بارگیری میتواند بسیار سریعتر باشد.
درهای هر دو طرف این کانتینرها دارای مونتاژ قفل یکسان و مهر و مومهای محکم هستند که محموله را در برابر عوامل مختلف محافظت میکنند. این امکان نیز وجود دارد که از دو طرف به محموله دسترسی داشته باشید، که از لحاظ عملیاتی بسیار مفید است. اگر نیاز به بارگیری دو نوع کالا در یک کانتینر دارید، کانتینرهای دو درب بهترین گزینه را ارائه میدهند.همچنین، با بستن دائمی درهای یک سمت کانتینر، میتوان آن را به یک کانتینر عمومی تبدیل کرد. این کانتینرها در ابعاد 20 و 40 فوتی برای حمل و نقل در دسترس هستند.
سخن آخر
در این مقاله با شما عزیزان همراه بودیم تا تعدادی از انواع کانتینر را معرفی و بررسی کنیم. باید توجه داشته باشید که مدل های بسیار بیشتری از کانتینر ها وجود دارند که میتوانند کاربردی متفاوت داشته باشند. شما عزیزان میتوانید جهت دریافت مشاوره ترخیص کالا با مشاورین ما در ارتباط باشید. همچنین جهت اطلاع از اخرین اخبار و اطلاعیه های گمرکی، پیج اینستاگرام شرکت آریاناجم را دنبال نمایید.